10.07.2024

Uudistava yritys yltää kestävään menestykseen

Fujitsun teknologia- ja palveluvisio 2024 (FTSV2024) tarjoaa yrityksille ja organisaatioille näkemyksen tulevaisuuden organisaatiosta, joka ei vain sopeudu kestävyyshaasteisiin, vaan kääntää ne kilpailueduksi.

Esittelemme uudistavan eli regeneratiivisen yrityksen, jonka liiketoiminta on mahdollisimman kestävää, säilyttävää ja ennen kaikkea uudistavaa.

Uudistava yritys hyödyntää teknologiaa, jonka avulla se luo nettopositiivista arvoa ympäristölle, taloudelle ja ihmisille. Tavoitteena on liiketoiminta, jonka avulla yritys tuottaa kokonaisuudessaan enemmän yhteiskunnallisia, ympäristö- ja taloushyötyjä kuin haittoja.

Nettopositiivisuutta voi havainnollistaa yrityksen jalan- ja kädenjälkenä. Paljon puhutaan ict-laitteiden ja ratkaisujen jalanjäljestä eli negatiivisesta vaikutuksesta ympäristöön. Yhtä tärkeää kuin jalanjäljen pienentäminen on kuitenkin kädenjäljen maksimoiminen eli mahdollisimman suuren hyödyn tuottaminen asiakkaalle ja yhteiskunnalle. Energiatehokkaat ict-laitteet ja -ratkaisut voivat auttaa vähentämään päästöjä monella toimialalla liikenteestä raskaaseen teollisuuteen. Älykäs teknologia voi myös auttaa löytämään täysin uusia keinoja kestävän kehityksen edistämiseksi.

Uudistava yritys

 • Pyrkii ratkaisemaan globaaleja ympäristöongelmia
  Tekoäly ja digitalisaatio valjastetaan avuksi vähentämään hiilidioksidipäästöjä, edistämään kiertotaloutta ja suojelemaan luonnon monimuotoisuutta.
 • Kehittää digitaalista yhteiskuntaa
  Kestävä liiketoiminta edellyttää luotettavia ja vastuullisia digitaalisia ekosysteemejä, jotka edistävät globaalia vaurautta ja tasa-arvoa.
 • Parantaa ihmisen hyvinvointia
  Teknologia tehostaa terveydenhuoltoa, koulutusta ja työelämää sekä luo kestäviä ja oikeudenmukaisia yhteisöjä.

Tekoälystä tulee ihmisen paras kumppani

”Tämän päivän supermegatrendi on tekoäly, jonka valtavaa merkitystä ei edes moni it-ammattilainen ymmärrä. Se ei ole vasta piakkoin tulossa vaan se on täällä nyt. Tahti, jolla tekoäly muuttaa maailmaa on hengästyttävää seuraavien vuosien aikana”, toteaa vapaa-ajattelija Tuomas Levoniemi blogissaan.

FTSV2024 korostaa tekoälyn ja ihmisen välisen yhteistyön merkitystä. Tulevaisuuden yrityksessä tekoäly toimii ihmisen luotettavana apulaisena, joka tehostaa luovuutta ja tuottavuutta.

Fujitsu on kumppanisi kestävyysmuutoksessa

Fujitsun globaali Uvance-tarjooma on konkreettinen vastaus kestävään liiketoiminnan transformaatioon. Uvancen avulla ratkaisemme eri toimialojen globaaleja haasteita tekoälyn ja muiden teknologioiden avulla.

Fujitsu Uvance tarjoaa yrityksille ja organisaatioille kokonaisvaltaiset palvelut kestävyysmuutokseen.

Asiantuntijamme auttavat teitä

 • Määrittelemään kestävän kehityksen strategian: Miten integroitte kestävyyden liiketoimintaanne ja edistätte nettopositiivisuutta.
 • Hyödyntämään tekoälyä ja digitalisaatiota: Miten käytätte teknologiaa ympäristöongelmien ratkaisemiseen, digitaalisen yhteiskunnan kehittämiseen ja ihmisen hyvinvoinnin parantamiseen.
 • Kehittämään organisaatiotanne: Miten tehostatte liiketoimintaprosesseja ja luotte joustavamman ja kestävämmän organisaation.

Rakenna kanssamme tulevaisuutta, jossa teknologia toimii ihmisen ja ympäristön hyväksi. Lue lisää teknologia- ja palveluvisiostamme täältä  Fujitsu Technology and Service Vision | Fujitsu (activate.fujitsu)

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux