02.04.2024

Fortinet-kumppanuus sinetöityi Growth Partner of the year 2023 -tunnustuksella

Fujitsu palkittiin Fortinet Growth Partner of the year 2023 -tunnustuksella maaliskuisessa Fortinet PartnerSync 2024 Finland -tapahtumassa. Palkinnon vastaanotti Head of Hybrid IT Platforms Tero Lehtinen (yläkuvassa).

Fujitsun ja Fortinetin kumppanuus on kestänyt jo 15 vuotta.  Tiivis yhteistyö ja rakentunut vahvojen suhteiden, vuoropuhelun ja yhdessä tekemisen kautta.

”Jatkuva vuoropuhelumme ja yhteiset kehityspalaverit takaavat, että olemme perillä tietoturvan trendeistä ja kehittämässä proaktiivisesti ratkaisuja uusiin haasteisiin. Asiakkaille tämä tarkoittaa ennakoivaa suojaa ja nopeaa reagointia uusiin tietoturvahaasteisiin”, Lehtonen toteaa.

”Tuore tunnustus kertoo aktiivisesta kasvusta ja yhteistyön syventymisestä entisestään. Yhteistyömme on ollut erittäin toimivaa ja palkinto on myös osoitus asiakkaidemme alati kasvavasta verkon tietoturvapalveluiden tarpeesta.”

Asiakaslähtöisyys on kumppanuutemme ytimessä

Fortinet-kumppanuuden kautta Fujitsu pystyy tarjoamaan asiakkailleen monipuoliset ja modernit verkon tietoturvapalvelut.

”Välitämme asiakkaillemme tuoreimmat teknologiset ratkaisut ja parhaat käytännöt. Keskitymme aidosti miettimään yhdessä, millaisilla ratkaisuilla pystymme parhaiten täyttämään asiakkaidemme tarpeet, jotta he voivat navigoida digitaalisessa maailmassa turvallisesti”, Lehtonen mainitsee.

Merkittävä osa yhteistyötä on jatkuva koulutus ja tuki. ”Tarjoamme asiakkaillemme kattavat koulutusohjelmat ja ensiluokkaisen tukipalvelun, joka varmistaa, että investoinneista saadaan paras mahdollinen hyöty.”

Fujitsulla on myös Fortinetin korkein Expert-kumppanuustaso sekä korkein mahdollinen sertifikaatti, FCX Fortinet Certified Expert, joita on vain muutamia Suomessa.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux