14.02.2024

Fujitsu awarded SAP Business Partner of the Year 2023

Fujitsu Finland vastaanotti tänään ystävänpäivänä 14.2.2023 SAP Business Partner of the Year 2023 -tunnustuksen. SAP on Fujitsun globaalin liiketoimintasovellustarjonnan ytimessä, joten strategisen teknologiakumppanimme myöntämää tunnustus on meille hyvin merkittävä. SAP-tiimimme ja koko Fujitsu Finland ovat kiitollisia ja ylpeitä hienosta saavutuksesta.

Hyvä yhteistyömme SAPin kanssa jatkuu myös tänä vuonna. Haluamme olla luoda kestävää tulevaisuutta ja ottaa vastuuta tulevaisuudesta. Rakennamme luottamusta yhteiskunnassa johtavien teknologioiden ja innovaatioiden, kuten SAPin, avulla.

Tunnustuksen vastaanottivat (yläkuvassa vasemmalta) Head of SAP Suvi Albert, Head of Channel, SAP Finland Oy Penjami Pietilä, Head of Public Sector Sales  Sari Sireeni-Seirala, Business Owner Janika Nurmi, Business Owner Reetta Ranttila ja Lead SAP Architect Pekka Korsoff.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux