08.03.2023

Fujitsu Finland on nyt Microsoftin MSSP-tietoturvakumppani

Fujitsu Finland on nimitetty Microsoftin Managed Security Services Provider (MSSP) -kumppaniksi. Kyseessä on Fujitsun ensimmäinen vastaava kumppanuus globaalisti.

Uuden kumppanuuden myötä Fujitsu Finland voi tarjota asiakkailleen kaikkia Microsoftin tietoturvatuotteita. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Microsoft Sentinel- ja Microsoft Defender -palvelut, jotka kattavat laajasti tietoturvan hallinnan ja uhkien torjunnan sekä identiteetinhallinnan ja tiedon suojaamisen.

“Olemme erittäin iloisia tuoreesta Microsoftin MSSP Partner -kumppanuudesta. Se on osoitus asemastamme merkittävänä tietoturvapalvelujen toimittajana. Tietoturva on yksi uuden strategiamme kärkiteemoista: Security as a Foundation. Sen päälle rakentuu kaikki muu tekemisemme, joten tämä sopimus täydentää oivallisesti myös strategiaamme”, kertoo Fujitsu Finlandin toimitusjohtaja Hanna Kivelä.

Laajaa kokonaispalvelua maailmanluokan ratkaisuilla

Kyberhyökkäysten panokset kasvavat jatkuvasti ja kaikkien yritysten on pakko ottaa käyttöön järeät toimet uhkien torjumiseen ja ennalta ehkäisyyn. Tietoturvan pitää kattaa yleisen turvallisuuden lisäksi vaatimustenmukaisuus, identiteetinhallinta ja yksityisyyden suoja.

”Tarjoamme asiakkaillemme kokonainaispalvelua, joka perustuu huippuluokan tietoturva-alustoihin ja -työkaluihin. Fujitsu ja Microsoft voivat nyt yhdessä tarjota maailman kattavimman tietoturvan palveluna, joihin voi liittää mukaan huippuratkaisut kuten Microsoft Sentinel, Microsoft Defender for Cloud Apps, Microsoft Defender for IoT ja Azure Active Directory Identity Protection”, Hanna Kivelä jatkaa.

”Toivotamme Fujitsu Finlandin tervetulleeksi MSSP-kumppaniksemme. Yhteistyön kautta maailmanluokan tuotteemme ja ratkaisumme yhdistyvät Fujitsun tekniseen osaamiseen ja palveluihin. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ylivoimaiset ratkaisut uhkia vastaan”, toteaa Annalisa Acquaviva, Microsoft MSSP Program Manager.

Tehokas 24/7-seuranta ja nopea reagointi

Microsoftin tietoturvaratkaisut laajentavat ja vahvistavat Fujitsun palvelutarjontaa entisestään. Joustavat palvelut kattavat tietoturvatapahtumien hallinnan, infrastruktuurin seurannan ja poikkeamiin reagoinnin joko etäisesti tai paikan päällä SLA-sopimusten määrittelemien vasteaikojen mukaan.

MSSP tarjoaa merkittävää hyötyä asiakkaille, sillä harvalla yrityksellä on omasta takaa kapasiteettia tai asiantuntemusta hoitaa laajat turvallisuustoiminnot talon sisällä.

Fujitsu Finland pystyy MSSP-kumppanuuden kautta tarjoamaan entistä tehokkaampaa 24/7-seurantaa ja nopeampaa reagointia poikkeamiin, jolloin asiakkaat voivat rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Lisää tietoa: Teemu Åkerman; Sales Director, Enterprise and Cyber Security, Fujitsu Finland; teemu.akerman[at]fujitsu.com; p. +358 40 5089005

Lisää tietoa Fujitsun tietoturvapalveluista

Microsoft Azure Marketplace: