25.05.2021

Apotti vie datalla Suomen terveydenhuoltoa maailmankartalle

Apotti on sekä kansallinen että kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka uudistaa Etelä-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon ainutlaatuisella tavalla. Apotin teknologiajohtaja Jari Renko kertoo oheisella videolla, mitkä ovat seuraavat askeleet, jotka otamme terveydenhuollossa datan ja teknologian avulla.

Sote-alan murros on käynnissä kaikissa länsimaissa, erityisen voimakkaana Suomessa. Väestörakenne, yhteiskunnan rakenteet sekä hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitäminen ja kehittäminen kasvattavat painetta löytää uusia toimintatapoja.

Miten dataohjautuvuus ja tiedolla johtaminen mahdollistavat terveydenhuollon seuraavan suuren loikan uudenlaiseen toimintatapaan, joka hyödyntää dataan perustuvaa ennustamista?

Apotin teknologiajohtaja Jari Renkoa haastattelee Fujitsun tiedonhallintaratkaisujen johtaja Ilona Ylinampa. Katso video tai kuuntele podcast.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux