30.08.2022

Hanna Kivelä: Vastuullisuus on keskeinen osa palvelulupaustamme

"Vastuullisuus on keskeinen osa palvelulupaustamme: autamme asiakkaitamme tekemään asioita paremmin sekä ylläpitämään kilpailukykyä hyödyntämällä digitaalisuutta ja innovaatioita. Yhdessä voimme rakentaa luotettavaa ja kestävää yhteiskuntaa, joka takaa sekä ihmisten että ympäristön hyvinvoinnin", sanoo Fujitsu Finlandin toimitusjohtaja Hanna Kivelä.

"Maailma on muuttunut radikaalisti viimeisen kahden vuoden aikana. Terveyden ja hyvinvoinnin merkitys on kasvanut, ja turvallisuudesta on tullut kaiken läpileikkaava teema. Palveluilta odotetaan nopeutta ja helppokäyttöisyyttä aivan eri tavalla kuin ennen. Tiedon on oltava saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta, ja työvälineiden on tuettava työtapojen muutosta."

"Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jossa digitaalisuus tekee arjesta sujuvampaa ja helpompaa. Meidän vahvuutemme on syvällinen ymmärrys digitaalisuudesta sekä kyky hyödyntää dataa, teknologiaa ja käyttäjäkeskeistä ajattelua. Autamme asiakkaitamme sopeutumaan muutokseen, kehittämään toimintaansa sekä tarjoamaan laadukkaampia palveluja ja sujuvampaa arkea ihmisille."

Data ja automaatio siivittävät kehitystä

”Yhdistämällä teknologian, ihmiset ja uudet innovaatiot luomme parempaa yhteiskuntaa ja pidämme yllä asiakkaittemme kilpailukykyä.”

"Meillä on tärkeä luottamustehtävä yhteiskunnan peruspalvelujen turvaajana. Keskeisenä huoltovarmuustoimijana varmistamme esimerkiksi terveydenhuollon, kaupan, finanssisektorin ja julkishallinnon toimintakyvyn sekä tietoturvan eri toimialoilla. Viimeaikaiset muutokset maailmantilanteessa korostavat entisestään vastuutamme toimivasta ja turvallisesta yhteiskunnasta."

"Autamme asiakkaitamme myös kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja uusien ratkaisujen löytämisessä maailman ongelmiin. Ilmastonmuutos on suuri haaste, jonka edessä kaikkien tulee sopeuttaa toimintaansa. Hyödyntämällä dataa ja automaatiota voimme parantaa esimerkiksi teollisen tuotannon kilpailukykyä ja energiatehokkuutta sekä edistää hiilineutraaliutta."

Pää rohkeasti pilvissä

"Monimuotoisuuden arvostaminen on minulle henkilökohtaisesti tärkeä vastuullisuuskysymys. Haluan, että työyhteisössä jokaisella on hyvä olla ja että jokainen voi olla paras versio itsestään. Monimuotoisuus on voimavara, joka lisää tutkimusten mukaan myös yrityksen kannattavuutta. Vain uskaltamalla olla rohkeasti asiakkaittemme näköisiä voimme täyttää palvelulupauksemme ja olla heille paras mahdollinen kumppani."

"Yhdistämällä teknologian, ihmiset ja uudet innovaatiot luomme parempaa yhteiskuntaa ja autamme asiakkaitamme ylläpitämään kilpailukykyään muuttuvassa maailmassa. Tässä meitä ohjaavat Fujitsun arvot eli luottamus, empatia ja ambitio – ihmiset keskiössä, luottamusta rakentaen ja pää rohkeasti pilvissä uudistumista ja kasvua tavoitellen."

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux