Gartner suitsuttaa Fujitsun co-creation-mallia

Net 2021,  7.12.2021

Yhteiskehittäminen eli co-creation on työtapa, jossa erilaisen taustan omaavien ihmisten laaja-alainen osaaminen valjastetaan jonkin haasteen ratkaisemiseksi. Tutkimusyhtiö Gartner vaikuttui tavasta, jolla HXD-viitekehyksen avulla toteutetaan uusia innovaatioita.

HDXTutkimusyhtiö Gartner on analysoinut Fujitsun co-creation-ohjelmassa käytetyn innovaatiomallin läpikotaisin ja on vaikuttunut tavasta, jolla HXD-viitekehyksemme yhdistää sekä asiakkaan liiketoimintaosaamisen että Fujitsun ja sen kumppaneiden teknologiaosaamisen uusiksi innovaatioiksi.

Gartner on julkaissut tutkimustuloksistaan 14-sivuisen raportin, joka auttaa organisaatioiden ylintä johtoa heidän digitaalisella muutosmatkallaan.

Analyysi kattaa sekä Fujitsun uudistuneen innovaatiokulttuurin, design thinking -periaatteisiin pohjautuvan HXD (Human-centric Experience Design) -viitekehyksemme että innovaatiotoimintamme parhaita käytäntöjä. Liiketoimintahaasteiden tarkastelu ihmisnäkökulmasta ja erilaisen osaamisen osallistaminen nousevat Gartnerinkin analyysissa innovoinnin kulmakiviksi, joita se kehottaa kaikkia huomioimaan.

Raportti on ladattavissa helmikuun loppuun 2022 asti, joten toimi heti. Oivaltavia lukuhetkiä!

» Lataa raportti tästä

» Treenaa digitaaliset muskelit kuntoon Co-creation-työpajassa

» Co-creating program (fujitsu.com)

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2021,  7.12.2021

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn