Poikkeustilanteessa huolehdimme hyvinvoinnistamme ja läheisistämme

Net 2020,  31.3.2020

Elämme hyvin poikkeuksellista aikaa. Koronaviruksen (COVID-19) jatkuva leviäminen häiritsee ihmisten, yritysten ja koko yhteiskunnan elämää ja aiheuttaa suurta huolta kaikille. Kukaan ei vielä tiedä, miten tämä ennennäkemätön tilanne vaikuttaa täällä Suomessa ja globaalisti.

Poikkeustilanteessa huolehdimme hyvinvoinnistamme ja läheisistämme

Fujitsussa otamme tilanteen vakavasti ja suhtaudumme vastuullisesti työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveyteen ja hyvinvointiin. Tällä hetkellä tärkeintä on huolehtia omasta ja läheistemme terveydestä ja hyvinvoinnista sekä suojella riskiryhmiä altistumiselta. Meiltä kaikilta vaaditaan venymistä ja jaksamista, jotta osaamme toimia oikein epidemian aikana.

Olemme ryhtyneet kattaviin toimenpiteisiin, joilla pyrimme estämään viruksen leviämistä. Kaikki fujitsulaiset ovat siirtyneet etätyöhön, mikäli se työn luonteen huomioon ottaen (asiakasvaatimukset, tietoturva) on mahdollista.

Liiketoiminnan jatkuvuutta turvaavat järjestelyt

Ihmisten terveys on nyt etusijalla, mutta toisaalta pyrimme varmistamaan palvelujemme ja toimintojemme jatkuvuuden ja tarjoamaan asiakkaillemme kaiken tarvittavan tuen haastavassa tilanteessa. Asiakkainamme on paljon yhteiskunnallisesti merkittäviä toimijoita, joiden palvelujen ylläpito ja turvaaminen on äärimmäisen tärkeää.

Jotta voimme huolehtia asiakkaidemme jatkuvista palveluista, kaikki Fujitsun toimipisteet ja globaali palvelutuotanto ovat ottaneet käyttöön liiketoiminnan jatkuvuutta turvaavat järjestelyt. Nämä ovat käytännössä koeteltuja ja testattuja järjestelmiä ja prosesseja, jotka mahdollistavat pitkäaikaisen etätyöskentelyn ja auttavat jatkamaan liiketoimintaa normaalisti.

Olemme myös laatineet kumppaneidemme kanssa yhteisiä varautumissuunnitelmia.

Koko Fujitsu Finlandin johtoryhmä on henkilökohtaisesti mukana näiden toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Kaikista tärkeintä meille on hallita tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla. Hyödynnämme tässä työssä Fujitsun asiantuntemusta ja kokemusta maailmanlaajuisesti.

Olemme erittäin ylpeitä työntekijöidemme hienosta asenteesta tässä haastavassa tilanteessa. Asiakkaidemme palvelujen jatkuvuus turvataan varmistamalla, että kaikille tarvittaville osaamisalueille on perehdytetty useita asiantuntijoita ja yhteiset dokumentit ovat ajan tasalla. Asiantuntijat toimivat jatkuvassa palvelussa tiiminä, tukevat ja sijaistavat toisiaan.

Seuraamme edelleen tarkasti tilannetta ja noudatamme kansainvälisten ja kansallisten terveysviranomaisten ohjeistuksia. Jos tilanne pahenee, otamme käyttöön lisätoimia tarpeen mukaan. Lisätietoa tilanteesta saatte myös omalta palvelupäälliköltänne tai myynnin yhteyshenkilöiltä.

Kiitos hyvästä yhteistyöstä!

Simo LeistiSimo Leisti
Toimitusjohtaja
Fujitsu Finland

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2020,  31.3.2020

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn