Simo Leisti pelaa golfia ilon kautta

Net 2019,  9.9.2019

Kotkassa kasvanut ja urheilusta innostunut Simo Leisti on kokeillut valtavasti eri lajeja aina frisbeegolfista surfaukseen. Golfin pariin hän päätyi jo 11-vuotiaana, kun Mussaloon rakennettiin kenttä 1989. Laji vei nuoren miehen mukanaan heti.

Simo golfaa

"Kentälle oli noin kymmenen kilometrin pyörämatka. Rakensimme kaverin kanssa pyöriin kytkettävät peräkärryt, joilla saimme kuljetettua mailat kätevästi kentälle ja takaisin. Pallot olivat tyyriitä, joten meillä oli tapana käydä sukeltelemassa niitä vesiesteestä öisin. Se ei tainnut olla siihenkään aikaan ihan sallittua", Simo sanoo.

Ahkeraa harrastamista jatkui vajaat kymmenen vuotta, mutta sitten opiskelu, työelämä ja perheen perustaminen veivät pelaamiseen tarvittavan ajan 15 vuodeksi. 

"Kolme vuotta sitten kaivoin mailat naftaliinista ja painuin rangelle."

Simon tasoitus on 14,1. Tavoitteena hänellä on singel, ilman aikataulua tosin.

"Nuorempana olin kilpailuhenkisempi, nyt haluan pelata hyvässä seurassa, ulkoilusta nauttien ja aina ilon kautta. Simon kotikenttä on Tuusulan Golfklubi. Esikuvat ovat maailmalta."

"Olen iloinen Tigerin paluusta. Hän on hieno esimerkki siitä, miten vaikeistakin tilanteista on mahdollista selvitä, kun jotakin todella tahtoo. Ihailen myös Phil Mickelsonin lähipelitaitoja."

Digitalisaatio on paras ystävä ja pahin vihollinen

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2019,  9.9.2019

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn