Fujitsu tarttui golfmailaan

Net 2019,  10.9.2019

”Elitistinen laji, jossa ei tule edes hiki, joten ei se ole mitään urheilua” – tällaisia lauseita kuulee golfin liepeiltä usein.

Fujitsu tarttui golfmailaan

Moiset ennakkoluulot olisi syytä päivittää nykyaikaan. Golf on mitä parasta kropan ja sielun hoitoa – yhdistyyhän lajissa luonto, liikunta ja sosiaalinen kanssakäyminen.

Fujitsu aloitti viime syksynä yhteistyön Suomen Golfliiton kanssa teemalla Road to Tokyo – tie Tokioon. Golfliitto on uudistamassa lajin imagoa, ja näin mekin olemme osaltamme tukemassa uutta koko kansan lajia, joka innostaa ihmisiä liikkumaan upeissa suomalaisissa maisemissa.

Fujitsu haluaa olla aktiivisesti rakentamassa älykästä hyvinvointiyhteiskuntaa urheilun ja liikunnan kautta sekä teknologiaa hyödyntämällä. Liikunta ja urheiluharrastukset ovat myönteinen mahdollisuus edistää kaikkien suomalaisten terveyttä ja elämänlaatua.

ArjaPUskomme kilpaurheilun voimaan ja siksi haluamme olla tukemassa suomalaisten huippu-urheilijoiden matkaa Tokioon. Erityisen tärkeää on, että nuorisolla on mahdollisuus harrastaa lajia. Sen vuoksi Fujitsun ja Golfliiton väliseen yhteistyöhön sisältyy myös junioritoiminnan tukeminen. Toivotan meille kaikille mahtavaa yhteistä matkaa Tokioon!

Arja Puro, markkinointijohtaja Fujitsu Finland Oy

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2019,  10.9.2019

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn