Fujitsu sai Gartnerilta myönteisen kokonaisarvion

Net 2019,  6.9.2019

Tutkimusyhtiö Gartner arvioi Fujitsun tuoreessa raportissaan myönteiseksi (”Positive”) laite-, ratkaisu- ja palvelutoimittajaksi. Fujitsu sai Gartnerilta myönteisen arvion tuote/palvelu-, tuki/asiakkuudenhallinta-, hintarakenne- ja strategiakategorioissa.

Fujitsu sai Gartnerilta myönteisen kokonaisarvion"Fujitsu toteuttaa liiketoimintastrategiaansa maailmanlaajuisesti ja keskittyy auttamaan digitaalista transformaatiota edistäviä asiakasorganisaatioitaan menestymään liiketoiminnassaan. Uskomme, että Gartnerin entistä parempi arvio Fujitsusta kertoo siitä, että asiakkaamme luottavat meihin aiempaa enemmän”, sanoo Fujitsu-konsernin pääjohtaja Takahito Tokita.

”Uskomme Gartnerin myönteisen arvion Fujitsusta vahvistavan tarjoomaamme entisestään. Se on myös merkki siitä, että kykenemme aiempaa paremmin tukemaan asiakkaitamme kaikkialla maailmassa digitaalisen transformaation haasteissa. Kun tuemme asiakkaitamme murroksissa, meitä ohjaa ihmiskeskeinen, innovoiva lähestymistapamme. Asiantuntemuksemme ja kyvykkyyksiemme lisäksi otamme erityisesti huomioon tulevaisuuden teknologiat, kuten tekoälyn, kyberturvan, hybridi-it-ratkaisut, pilvipalvelut ja kvanttiteknologian inspiroiman Digital Anneler -ratkaisun”, Tokita jatkaa.

Fujitsu on kuluneen vuoden aikana julkistanut lukuisia merkittäviä uusia hankkeita. Näihin lukeutuu esimerkiksi kuusivuotinen, 60 miljoonan euron arvoinen sopimus Euroopan toiseksi suurimman luotonhallinnan palveluyrityksen Lowellin kanssa. Tavoitteena on nopeuttaa yhtiön kasvua ja yhtenäistää it-toimintatapoja kuudessa maassa. Fujitsu toimittaa norjalaiselle biojalostamolle Borregaardille uudet tietojärjestelmät. Husqvarna-konserni uusi sopimuksensa Fujitsun kanssa liiketoimintakriittisten palvelujen toimittamisesta.

Fujitsu Earns Overall Positive Vendor Rating by Gartner, Inc

Lisätietoja
info@fi.fujitsu.com

Julkaistu Net-lehden numerossa 2019,  6.9.2019

Facebook  Twitter  Google  LinkedIn