Nina Into   |   25.10.2021

Nina, Employee Experience tiimin esihenkilö

Nina Into työskentelee Workplace Services- yksikössämme Employee Experience tiimin esihenkilönä ja palvelunomistajana. Monet tiet vievät teknologia-alalle ja Nina on koulutukseltaan viestinnän ja markkinoinnin tradenomi, joka on monen mutkan kautta päätynyt IT-alalle sovellusasiantuntijaksi ja sittemmin esihenkilötehtäviin.

”Hakeuduin aikanaan kaupallisen alan koulutukseen, ensin yo-merkonomin opintoihin ja siitä ammattikorkeakouluun, sillä ajattelin sen antavan hyvän pohjan moneen eri ammattiin, ja se on tullut todistettua oikeaksi. Olen erityisen ylpeä siitä, että olen hypännyt jatkuvasti uusiin haasteisiin ja sitä kautta oppinut hurjasti erilaisia taitoja. Nykyisessä työssäni minua haastaa uudet teknologiat, uskomattoman monien pallojen pitäminen ilmassa samaan aikaan ja jatkuva oman osaamisen kehittäminen. Samalla ne ovat motivaattorini - nautin muuttuvasta ympäristöstä ja itseni haastamisesta. Haluan tehdä työni hymyssä suin, naurun säestämänä ja samalla menestyä mahdollisimman hyvin. Teknologia-alalla työskentely on kiehtovaa, inspiroivaa ja loogista. Data ja sen luomat mahdollisuudet ovat rajattomat - tällä alalla voin yhdistää logiikan ja luovuuden."

Nina Into

Business Owner, Employee Experience

Artikkelit

Ei yhtään Artikkelia

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux